Indsatsjournal

Herunder finder du vejledning og information til akuthjælpere om alt, der vedrører dine opgaver som akuthjælper. Savner du noget, så giv bestyrelsen besked, så følger vi op på det.

Sådan udfyldes indsatsjournalen:
Udfyldelse af indsatsjournaler er blevet lettere med FirstAED version 246. Slut med at ”rode med PC’en” – nu indtaster vi indsatsjournalerne direkte på telefonen.

Husk at udfylde indsatsjournalen hver gang du har været kaldt ud via alarmcentralen. Det er vigtigt både for LHF og Regionen, at få data om hændelser og indsatsområder, så systemet løbende kan justeres og tilpasses. Indsatsjournalen udfyldes i FirstAED app’en.

AKUTHJÆLPERE! Husk af udfylde indsatsjournal når I har været tilkaldt.

VIGTIGT: Øverst på din indsatsjournal skal du skrive, hvad du er blevet kaldt ud til (eks. hjerteproblem, sygdom, brand). Nederst på din indsatsjournal skal du venligst skrive, hvad du har lavet. Hvis du har ydet HLR eller bare har vist vej eller båret en taske.

Opdatering af FirstAED App’en i baggrunden:
Slut med at du selv skal hente og aktivere nye versioner af App’en. Fra nu af sker det hele fuldautomatisk så snart du har indstillet din telefon til automatisk opdatering.